KKTC'li bakan TSİAD'ı ziyaret etti!

 Türk Dünyası Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik Kurultayı Mimar Sinan Uluslararası Proje Olimpiyatları çerçevesinde şehrimizde bulunan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hamza Ersan SANER, TSİAD' ı ziyaret ederek başkan Yalçın

KKTC'li bakan TSİAD'ı ziyaret etti!

 

Türk Dünyası Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik Kurultayı Mimar Sinan Uluslararası Proje Olimpiyatları çerçevesinde şehrimizde bulunan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hamza Ersan SANER, TSİAD' ı ziyaret ederek başkan Yalçın Orhan ve yönetim kurulu üyelerimizle görüştü.  
 
Trabzon'da olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Saner, Trabzon iş dünyasını Kıbrıs'da hizmet sektörüne yatırıma davet etti. Saner'in ziyaretinden büyük mutluluk duyduklarını belirten TSİAD başkanı Yalçın Orhan " Yönetimimiz döneminde Trabzon'a vizyon katacak, Trabzon'u dışa açacak projeler üzerinde durduk. Bu amaçla Makedonya Cumhuriyeti'ne yaptığımız ziyaret oldukça verimli geçmişti. Benzer bir ziyareti Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne de yapmayı planlıyoruz" şeklinde konuştu.
 
Kıbrıs ve Trabzon arasında ticaret potansiyelinin görüşüldüğü toplantı sonrası Bakan Saner'e Başkan Yalçın Orhan tarafından telkari fincan takımı hediye edildi. Daha sonra Kıbrıs delegasyonu ve TSİAD yönetim kurulu üyeleri birlikte öğle yemeği yedi. Bakan Saner kendilerine gösterilen ilgiye teşekkür ederek Trabzonlu iş adamlarını Kıbrıs'a davet etti
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel