Kanal Mavi Uyduya Çıkışını Kutladı…

Yayın hayatını Haziran ayından itibaren Astra uydusundan  sürdüren Kanal Mavi, uyduya çıkışını muhteşem organizasyonla kutladı. Zorlu Grand Hotel’de düzenlenen kutlama gecesine spor, siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimleri katıldı. Geceye Gizem Kara

Kanal Mavi Uyduya Çıkışını Kutladı…

Yayın hayatını Haziran ayından itibaren Astra uydusundan  sürdüren Kanal Mavi, uyduya çıkışını muhteşem organizasyonla kutladı. Zorlu Grand Hotel’de düzenlenen kutlama gecesine spor, siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimleri katıldı. Geceye Gizem Kara ve Sinan Yılmaz da türküleriyle renk kattı…  

3,5 yıl önce İş adamı Yusuf Ziya Yılmaz’ın satın aldığı kanal Mavi Televizyonu kısa süre içerisinde büyük bir çıkış yakalayarak Astra uydusuna çıkma başarısı gösterdi. Televizyonun Genel Müdürü Hakan Yoloğlu  yönetiminde genç ve dinamik bir ekiple yoluna emin adımlarla devam eden Kanal Mavi ayrıca Trabzon’da 3G ile canlı yayınların öncüsü olmuştu.

Canlı yayınlarla spor başta olmak üzere siyasette de  gündem belirleyen kanal mavi televizyonu yaptığı kongre , konser ve maç canlı yayınlarıyla da Trabzon ekranlarına  ayrı bir renk kattı.

Sunuculuğunu Tuncay Lakot’un yaptığı gecede bir konuşma yapan Kanal Mavi Televizyonu Genel Müdürü Hakan Yoloğlu, kısa sürede büyük başarılara imza attıklarını ifade ederek bugün gelinen noktada 3G ile kongreler, konserler ve canlı maç yayınlarıyla ivmeyi bir kat daha yükselttiklerini söyledi. Yoloğlu ayrıca il dışında  yaşayan hemşerilerimizin televizyonu uyduda görme isteklerine de kayıtsız kalamadıklarını bu çerçevede Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın büyük katkılarıyla bu noktaya geldiklerinin altını çizdi.

Kanal Mavi Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz halk adına hizmet etmenin özellikle de yayıncı olmanın çok zor olduğunu belirterek “Bugüne kadar bu mücadeleyi bu hizmeti size ulaştırmak adına bir takım gayretler içinde bulunmuş olmakla beraber  bu işin esas sahibinin halk olduğunu bir kere daha size ifade etmek istiyorum. Benim kişisel olarak iyi yapmadığım hiçbir işi yapmama yönünde bir kararım vardı. Bu kararım sonucunda açıkça zorlandığımı ifade etmek istiyorum. Bu güne kadar bu görevi taşıdım bundan sonra bunu kamuya mal ediyorum. Ve sizin değerli katkılarınızla yine size hizmet etmek için kullanmak üzere arkadaşlarımı göreve devam etmeleri konusunda destekleyeceğim” Dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay da yayıncı ve destekçi olan Yusuf Ziya Yılmaz’ın konuşmasının çok duygulu ve mesaj veren bir konuşma olduğunu ifade ederek, “Bizlerde O’nun izinden gidip kanala sahip çıkmalı ve onu yaşatmalıyız. Bunun yanında bizden bazı bilgileri topluma yaymak adına güzel bir hareket olmasını diliyor, hayırlı ve uzun ömürlü olmasının yanında başarılar diliyorum”. Diye konuştu.
Trabzon Milletvekili Prof.Dr.Aydın Bıyıklıoğlu da bu tür çabaları desteklediklerini ifade ederek basına ince göndermede de bulundu. Bıyıklıoğlu basının bir tarafta olup daima dürüstlük çerçevesi içinde olması gerektiğine vurgu yaparak şunları söyledi:
“Basın başka sebep ve gayeleri esas almamalı. Çünkü hayatta daima dürüstler kazanır. Hiçbir zaman yalan yanlış hüküm edenler başarıya ulaşamamıştır”.
Konuşmaların ardından eğlenceye geçildi. Karadeniz Müziğinin son yıllarda yıldızı parlayan genç, güzel ve büyüleyici sesi Gizem Kara ile en hareketli ismi Sinan Yılmaz’ın muhteşem performansları ile davetliler gönüllerince eğlendi. Gecenin sonunda “Artık Uydudayız. Daha iyisi hep Kanal Mavi’de” yazılı pasta Kanal Mavi ekibi yöneticileri ve personeli tarafından kesildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel