jandarma komutanı Of'a veda etti

Trabzon'un Of ilçesinde 2008 yılı Ağustos ayından bu yana görev yapan İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Coşkun, 5 yıl sonunda Ankara’nın Kazan İlçesi Jandarma Komutanlığı'na tayin edildi.Yaşanan tayin sonrası bir dizi veda ziyaretlerde bulunan Yüzbaşı

jandarma komutanı Of'a veda etti

Trabzon'un Of ilçesinde 2008 yılı Ağustos ayından bu yana görev yapan İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Coşkun, 5 yıl sonunda Ankara’nın Kazan İlçesi Jandarma Komutanlığı'na tayin edildi.

Yaşanan tayin sonrası bir dizi veda ziyaretlerde bulunan Yüzbaşı Coşkun, Of Kaymakamı Eren Arslan’ı ziyaret etti. Özverili çalışmalardan dolayı Yüzbaşı Coşkun’u ‘Başarı Belgesi’ ile ödüllendiren Kaymakam Arslan, “Çalıştığımız süre zarfında başarılı işlere imza atan Yüzbaşımızın ilçemizden ayrılacak olması bizleri fazlasıyla üzmüştür. Kendisine yeni görev yerine uğurlamanın burukluğunu yaşıyoruz. Of’ta her zaman bir evinin var olduğunu ve kapımızın her zaman kendisine açık olduğunu bilmesini isteriz. Ayrıca Of Anadolu Lisesi öğrencisi olan oğlu Turgut Coşkun’un SBS sınavı sonucunda Türkiye genelinde Of’tan ilk bine giren dört öğrencimiz arasında yer alması bizleri fazlasıyla gururlandırdı. Ben tüm aileye bundan sonra ki yaşantılarında sağlık, mutluluk ve üstün başarılar diliyorum” dedi.


Yüzbaşı Mehmet Coşkun ise, “Beş yıl gibi bir zaman çalıştığım ve bir aile gibi gördüğüm Of’tan ayrılmanın burukluğunu yaşıyorum. Gerçekten zaman çok hızlı akıyor. Görevimiz icabı belli bir zaman sonra tayin oluyoruz. Of’taki görev süremiz bugün itibariyle sona erdi. Ankara’ya yolu düşen tüm dostların bir evi olduklarını unutmasınlar. Hepiniz hakkınızı helal edin” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel