İstanbul'da Trabzon buluşması

24 Şubat Trabzon’un kurtuluşu ve Sivil Toplum Kuruluşları tanıtım Günleri 26 Şubat-1 Mart tarihleri arasında İstanbul Feshane’de gerçekleşecekTrabzon’un Kurtuluşu Kutlamaları 26 Şubat - 01 Mart tarihlerinde 4 gün boyunca Feshane’de Sivil Toplum Kuruluşlar

İstanbul'da Trabzon buluşması

24 Şubat Trabzon’un kurtuluşu ve Sivil Toplum Kuruluşları tanıtım Günleri 26 Şubat-1 Mart tarihleri arasında İstanbul Feshane’de gerçekleşecek

Trabzon’un Kurtuluşu Kutlamaları 26 Şubat - 01 Mart tarihlerinde 4 gün boyunca Feshane’de Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte kutlanacak.

Kutlamalar ile ilgili Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkanı Mustafa Demir ve yönetim kurulu üyeleri ve etkinliğin organizatörü Ruan Tanıtım Organizasyon Turizm Şirketi adına Canan Karavit’ten önemli açıklamalar geldi.

federas.jpg

26 ŞUBAT-1 MART’TA FESHANEDEYİZ

26 Şubat-1 Mart 2015 tarihleri arasında İstanbul Feshane’de gerçekleşecek Trabzon’un Kurtuluşu ve Sivil Toplum Kuruluşları tanıtım Günleri ile Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkanı Mustafa Demir şu açıklamayı yaptı: “Trabzon Dernekleri Federasyonumuzun temelleri; İstanbul’da faaliyette bulunan Trabzon’un İl ve ilçe dernek başkanlarının 1995 yılında bir araya gelmesi sonucu “Gönül Birlikteliği” ile atılmıştır. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıl 23 - 26 Ekim 2014 tarihlerinde yine Feshane Kültür ve Kongre Merkezinde değerli hemşerilerimizle birlikte “Trabzon’un Fethinin 553. Yıldönümü Kutlamaları” ve “Trabzon Tanıtım Günleri” etkinliği düzenledik ve herkesin takdirini kazandık. Bu kez Trabzon Sivil Toplum Kuruluşları ile yapacağımız “Trabzon’un Kurtuluşunun 97. Yılı Kutlamaları ve Sivil Toplum Kuruluşları Tanıtım Günleri” etkinliğine de tüm hemşerilerimizin destek vereceğinden ve bu etkinliği de başarıyla gerçekleştireceğimizden eminim. Tüm derneklerimize ücretsiz stant vererek kendilerini tanıtmalarına katkıda bulunacağız”

TRABZON FIRTINASI ESECEK

2009 yılında Ankara’da kurulan ve etkinliklerde gösterdiği başarılı performansla takdir toplayan Ruan Tanıtım Organizasyon Turizm Şirketi adına Canan Karavit ise yaptığı açıklamada “İstanbul Feshane’de gerçekleştireceğimiz 2 4 Şubat Trabzon’un kurtuluşu ve Sivil Toplum Kuruluşları tanıtım Günleri her zaman olduğu gibi yine dayanışma ve paylaşma noktasında güzel bir adım olacak.Trabzon Fırtınası Feshanede sevgiye-barışa ve kardeşliğe esecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler