İşçinin ayakkabısını bomba sandılar

 Trabzon’da 155 telefonuna sabah saatlerine şüpheli paket ihbarı geldi. Gelen ihbarı değerlendiren Trabzon emniyeti şüpheli paketin olduğu Trabzon Atatürk Alanına çok sayıda polis sevk etti.Şüpheli paket etrafında geniş güvenlik önlemi olan emniyet güçler

İşçinin ayakkabısını bomba sandılar

 

Trabzon’da 155 telefonuna sabah saatlerine şüpheli paket ihbarı geldi. Gelen ihbarı değerlendiren Trabzon emniyeti şüpheli paketin olduğu Trabzon Atatürk Alanına çok sayıda polis sevk etti.

Şüpheli paket etrafında geniş güvenlik önlemi olan emniyet güçleri Trabzon Emniyetine bağlı Bomba imha ekibini beklemeye koyuldu. Kısa süre sonra paket ile ilgili gelişme oldu ve paketin sahibi Trabzon Belediyesi Temizlik işlerinde görevli bir işçi paketin yanına gelerek çantayı almak istedi.

Tam bu sırada etrafta çevre emniyeti alan polisler işçiye müdahale etti. Gerçek kısa süre sonra ortaya çıktı. Emniyeti harekete geçiren şüpheli paket temizlik işçisine ait olduğu anlaşıldı. Paket içerisinde ayakkabı olduğu belirlendi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel