İlk doğum gününü 100 yaşında kutladı

Giresun’un Seldeğirmeni Mahallesi’ne yaşayan Hayrullah Bilir, ilk doğum gününü 100 yaşında kutladı.Giresun’da yaşamını sürdüren 8 çocuktan 76 torun sahibi olan Hayrullah Bilir, çocuklarının, torunlarının ve Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun da katıl

İlk doğum gününü 100 yaşında kutladı

Giresun’un Seldeğirmeni Mahallesi’ne yaşayan Hayrullah Bilir, ilk doğum gününü 100 yaşında kutladı.

Giresun’da yaşamını sürdüren 8 çocuktan 76 torun sahibi olan Hayrullah Bilir, çocuklarının, torunlarının ve Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun da katılımıyla 100. yaşını kutladı. Sürpriz kutlamada, 100 yıllık ömründe ilk kez doğum günü pastasındaki mumlara üflemenin mutluluğunu yaşayan Hayrullah Bilir, pastadan ilk dilimi, mutluluğunu paylaşan Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’ya, ikram etti. Bilir, ilk doğum günü hediyesini ise yine Belediye Başkanı Aksu’dan aldı.

Bir asırlık ömrünü geride bırakırken, ilk defa doğum günü kutladığını ifade eden 8 çocuk 76 torun sahibi Hayrullah Bilir “Doğum gününden ziyade ailemin bir çok bireyini bir arada görmekten mutluyum. Herkes dağılıyor yine biz köyde yalnız kalıyoruz. Herkesin gurbette, şehirde kendi yaşamları var. Biz doğum günü falan bilmeyiz.Ama ailemi bir arada görmek güzeldi” şeklinde konuştu.

Geçmişte çok zor günlerde yaşadığını ifade eden Hayrullah Bilir “Çok kötü günler gördük. İşgal yıllarını yaşadık. Çok şükür bugün her şeyimiz var" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel