Heyelanda kayboldu bakın nasıl bulundu...

Fındık toplarken yaşanan heyelan sonucu toprak altında kalan Neriman ve Şakire Ateş’ten arama kurtarma ekiplerinin uzun çalışmaları sonucu Şakire Ateş’e ulaşıldı. Neriman Ateş’i ise arama çalışmaları halen devam ediyor. FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!Edinilen

Heyelanda kayboldu bakın nasıl bulundu...

Fındık toplarken yaşanan heyelan sonucu toprak altında kalan Neriman ve Şakire Ateş’ten arama kurtarma ekiplerinin uzun çalışmaları sonucu Şakire Ateş’e ulaşıldı. Neriman Ateş’i ise arama çalışmaları halen devam ediyor. 

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

Edinilen bilgiye göre Şakire Ateş’in cansız bedeni dün sabah saatlerinde yapılan aramalar sonucunda heyelanın yaşandığı bölgede büyük bir ağaç kütüğünün altından çıkarıldı. Arama kurtarma ekiplerinin ve vatandaşların uzun uğraşları sonucu kütük kaldırılarak Şakire Ateş’in cansız bedeni çıkarıldı. Bu esnada olay yerinde bulunan ve çalışmaları izleyen Şakire Ateş’in yakınları sinir krizleri geçirdi.

Bugün Yomra ilçe merkezinde kılınan cenaze namazının ardından Şakire Ateş’in cenazesi Taşdelen köyündeki aile kabristanlığına defnedildi.

Büyük özveri göstererek bölgede yapılan bütün çalışmaları yakından takip eden ve çalışmaların birebir içinde yeralan Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu'nun yanısıra CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu'da bölgeye gelerek çalışmaları yakından takip etti.

20130821aw000368_09.jpg


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel