"Her Çocuk Bir Hikayedir"

Amacı korunmaya muhtaç çocuklarla eğlenceli ve kaliteli zaman geçirerek, yine bu düşünceyle toplumun her kesimine dokunmak olan proje, üniversite öğrencileri ve halk tarafından fazlasıyla ilgi ve destek gördü.Proje için yapılan tüm etkinlikler şehir içind

"Her Çocuk Bir Hikayedir"

Amacı korunmaya muhtaç çocuklarla eğlenceli ve kaliteli zaman geçirerek, yine bu düşünceyle toplumun her kesimine dokunmak olan proje, üniversite öğrencileri ve halk tarafından fazlasıyla ilgi ve destek gördü.

Proje için yapılan tüm etkinlikler şehir içinde, şehrin rutin akışı dahilinde ve halkla iç içe olan mekanlarda yapıldı. Bu sayede proje, böyle organizasyonlara dahil olmak isteyen halk ve öğrencilere rehber niteliği taşıdı. "Her Çocuk Bir Hikayedir" projesi KTÜ İletişim Fakültesi hocalarından Doç.Dr. Şahinde Yavuz danışmanlığında; Ebru Demircioğlu, Mukaddes Cura, Oğuzhan Akçay, Mevlüt Karayel ve Derya Afacan tarafından yürütüldü. Proje sürecinde, proje sahibi öğrenciler ve korunmaya muhtaç çocuklar kahvaltı, yemek, eğlence ve doğum günü kutlaması gibi etkinlikler yaptı ve çocuklara hediyeler dağıtıldı...

KTÜ İletişim Fakültesi öğrencileri, bu etkinlik sürecinde desteklerini esirgemeyen Söğütlü Tufan Kampüs'ten Esat Yılmaz'a, Trabzon Forum AVM yönetiminden Seda Altuncu'ya, Konaklar Gardenya Cafe sahibi Alican Bey'e, projenin hayata geçmesi ve yürütülmesi safhasında bilgi ve deneyimleri ile yol gösteren Doç. Dr. Şahinde Yavuz'a ve yine bu süreçte projeye destek olan Trabzon Çocuk Evleri Koordinatörü Aytekin Bey'e sonsuz teşekkür ettiklerini belirttiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel