Gümrükçüoğlu esnafı dinledi

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 1 Nolu Erdoğdu Mahallesi’nde esnafı ziyaret ederek sorun ve isteklerini dinledi.Sabahın erken saatlerinde işyerlerini ziyaret ederek esnafa ‘hayırlı işler’ temennisinde bulunan Gümrükçüoğlu, sadece seçim

Gümrükçüoğlu esnafı dinledi

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 1 Nolu Erdoğdu Mahallesi’nde esnafı ziyaret ederek sorun ve isteklerini dinledi.

Sabahın erken saatlerinde işyerlerini ziyaret ederek esnafa ‘hayırlı işler’ temennisinde bulunan Gümrükçüoğlu, sadece seçim zamanı değil her zaman esnafın ve vatandaşın ayağına gittiklerini söyledi.

Hizmette 3 yılı geride bıraktıklarını belirten Gümrükçüoğlu, şöyle konuştu: “Hizmette 3 yılı geride bıraktık. Mahallelerimizi ziyaret edip vatandaşlarla buluşuyoruz. Biz sizin yanınıza sadece çay içmeye değil, ortaya çıkarttığımız hizmetleri anlatmaya geliyoruz.

Yani size misafir olurken elimiz boş gelmiyoruz. Trabzon’un önünü açacak projeleri uygulamaya koymanın ve gelecekte daha güzel işleri yapabilmenin planlarını hazırlamanın huzuru içinde geliyoruz. Yaptıklarımızın yanında yapamadıklarımızı söylemekten çekinmiyoruz. Çünkü biz halkı kandırmıyoruz.

Dürüst davranıyoruz. Trabzon halkı kendisini aldatan ile samimi olanı çok iyi ayırt etmektedir.”

Gümrükçüoğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş 1, 2 ve 3 Nolu Erdoğdu Mahalle muhtarlarının da katıldığı ziyaretlerin ardından vatandaşlarla sabah kahvaltısı yaptı.

Başkan Gümrükçüoğlu, mahallelerin sorunlarını en iyi bilenlerin o mahallede ikamet eden vatandaşların olduğunu kaydederek şöyle konuştu: “Bu nedenle sık sık gerçekleştirdiğimiz mahalle ziyaretleri ile vatandaşların istek ve önerilerini birinci ağızdan dinleme imkanı buluyoruz.

Trabzon’un en büyük mahallelerinden biri olan Erdoğdu'da sizlerin ve muhtarların talep ve istekleri doğrultusunda en iyi hizmeti vermeye gayret gösteriyoruz.”

Erdoğdu yolunda kamulaştırma ve yapım çalışmalarının devam ettiğini belirten Gümrükçüoğlu, çift gidiş geliş olarak yapımı devam eden yolun 2014 yılının sonuna kadar hizmete açılacağını da söyledi.

Gümrükçüoğlu, muhtarların sorunlarını ve vatandaşların taleplerini dinleyerek tek tek not aldı ve belediyenin imkanları ile yapılacak hizmetlerin tamamlanması için gayret göstereceğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel