Gümrükçüoğlu; Ben şov yapmam! Bunlar dedikodu!

7 Haziran seçimleri sonrası AK Parti kulislerinde ortaya atılan ve konuşulan konular arasında öne çıkan iddiaya Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bugün bu iddialara cevap verdi. “7 Haziran seçimlerinde AK Parti oy kaybetti bunu

Gümrükçüoğlu; Ben şov yapmam! Bunlar dedikodu!

7 Haziran seçimleri sonrası AK Parti kulislerinde ortaya atılan ve konuşulan konular arasında öne çıkan iddiaya Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bugün bu iddialara cevap verdi. “7 Haziran seçimlerinde AK Parti oy kaybetti bunun sebebi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’dur. Belediyenin çalışmaması bu sonucu çıkardı” iddiasına Başkan Gümrükçüoğlu,”Trabzon’da AK Parti yüzde 56,55 oy aldı. Daha önce yüzde 58,5 almıştı. 2 puanlık bir oynama oldu. Bu düşüş sayılmaz. Türkiye geneline bakıp Trabzon öyle değerlendireceksiniz!” dedi.

dsc_0025-002.jpg

1 yada 75 bin ton asfalt döktüklerini, betonlama ihalelerini, su kanalizasyon ihalelerinin bitirildiğini 50 milyon lira çıkarıldığını ifade ederek, “Ben dedikoduyla uğraşmam şov yapmam çalışırım. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Bunlar dedikodu söylenti. Ben partimin düzenlediği her mitinge katıldım. SKM toplantılarına katıldım. Zaten neticeler ortadadır” diyerek konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel