Giresun'da yeni içme suyu kuyuları devreye giriyor

Giresun Belediyesince yeni içme suyu kuyuları devreye alınıyor.

Giresun'da yeni içme suyu kuyuları devreye giriyor

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, kentin içme suyu ihtiyacının karşılanması için yeni kuyuların devreye alındığını bildirdi.

Şenlikoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, 23 kuyudan kentin içme suyu ihtiyacının karşılandığını belirtti.

Artan nüfusun yanı sıra gelecek yılların da planlamaları doğrultusunda yeni kuyuların devreye alındığını vurgulayan Şenlikoğlu, şunları aktardı:

"Şehrimizde 23 su kuyumuz mevcut. Giresun'umuzda nüfus ve diğer nedenlerle artan içme suyu talebini karşılamak amacıyla önemli çalışmalar yürütüyoruz. Yeni içme suyu kaynakları bulmak için yaptığımız çalışmalar büyük maliyetlerle gerçekleşmektedir. İsteğimiz hemşehrilerimizden içme suyumuzu israf etmemeleri. Geleceğimizin dünyası için herkes ihtiyacı kadar su kullanmaya özen göstermelidir."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler