Giresun'da Baba Vahşeti

Giresun'da, alkol bağımlısı babası tarafından önceki gece darp edilerek hastanelik olan ve Giresun'dan Samsun'daki özel bir hastaneye sevk edilerek burada yoğun bakımda tutulan bebeğin tedavisi devam ediyor. Baba Ercan Yayla ise tutuklanarak cezaevine kon

Giresun'da Baba Vahşeti

Giresun'da, alkol bağımlısı babası tarafından önceki gece darp edilerek hastanelik olan ve Giresun'dan Samsun'daki özel bir hastaneye sevk edilerek burada yoğun bakımda tutulan bebeğin tedavisi devam ediyor. Baba Ercan Yayla ise tutuklanarak cezaevine konuldu.


Oğlu Ercan Yayla'nın (35) dört ay önce cezaevinden çıktığını ve bir torununu da oğlundan alarak kendisinin büyüttüğünü söyleyen babaanne Gülüşan Öveç, oğlu tarafından darp edilen torununu da kendisinin hastaneye kaldırdığını belirtti.


İÇİM DARALDI


Alkol bağımlısı oğlunun önceki gece yaşattığı dehşeti anlatan babaanne Gülüşan Öveç, şöyle konuştu: "Ben evli olan kızımın yanındaydım. İçime bir darlık düştü ve kızımdan ayrılarak oğlumun yanına geldim. Baktım ki 10 aylık çocuk mosmor olmuş yatıyor. Buna ne oldu diye sordum. Gelinim Nuray Yayla cevap vermedi. Baktım gelin de bacağından yaralanmış. Israr edince söyledi. Oğlum bebeği alıp dövmüş duvara duvara çarpmış. Daha önceden de devamlı dövüyordu. Gelini de bacağından bıçaklamış. Ben de torunumu ve gelinimi aldığım gibi hastaneye götürdüm."

Oğlunun İstanbul'da bir telefon hırsızlığından dolayı cezaevine girdiğini, 8 ay cezaevinde yattıktan sonra 4 ay önce cezaevinden çıktığını ifade eden Öveç, şunları söyledi: "O cezaevindeyken gelinim benimle kalıyordu, 3 yaşındaki büyük torunum Devran'ı da ben büyüttüm. Cezaevinden çıktıktan sonra gelinimle oğlum ayrı eve çıkmışlardı. Büyüttüğüm benimle kalan torunum Devran'ı da onlara vermemiştim. Bilseydim 10 aylık çocuğu da onlara vermezdim."


Giresun'un Gemilerçekeği Mahallesi'nde alkol bağımlısı olan Ercan Yayla, 10 aylık kızı E.Y.'yi feci şekilde döverek ve boğazını sıkarak ağır yaralamış ve yaralı bebek Giresun'dan Samsun'da özel bir hastaneye sevk edilerek tedavi altına alınmıştı.
Baba Ercan Yayla ise tutuklanarak cezaevine konulmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel