Freni boşalan kamyon binaya girdi

 Samsun’un İlkadım ilçesindeki trafik kazasında freni boşalan bir kamyon, üç katlı binaya girdi. Binanın önünde bulunan tente, hem şoförün hem de evde bulunanların hayatını kurtardı.  İlyasköy Mahallesi, Mimarbaşı Sokak'ta yokuş aşağı inen Erol Uysal idar

Freni boşalan kamyon binaya girdi

 

Samsun’un İlkadım ilçesindeki trafik kazasında freni boşalan bir kamyon, üç katlı binaya girdi. Binanın önünde bulunan tente, hem şoförün hem de evde bulunanların hayatını kurtardı. 
 
İlyasköy Mahallesi, Mimarbaşı Sokak'ta yokuş aşağı inen Erol Uysal idaresindeki 55 SB 380 plakalı kamyonun freni boşaldı. Ara sokaktan geçip ana cadde istikametine gitmekte olan sürücü, bir facia olmaması için büyük çaba harcadı. Bir yanında mezarlık diğer yanında boş arazi bulunan sürücü, direksiyonu araziye çevirdi. 
 
Kaldırım kenarında bulunan çöp konteynerlerini altına alan kamyon, arazinin yanındaki üç katlı eve çarparak durabildi. Binanın birinci katının giriş yerindeki tenteler sayesinde duvara çarpmaktan kurtulan Uysal, sıkıştığı yerden itfaiye ekiplerinin yardımıyla kurtuldu. Cankurtaranla Gazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Erol Uysal’ın, omzunda oluşan ağrılar sebebiyle tedavi altına alındığı bildirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 
Kazanın erken saatte olmasının bir faciayı önlediğini belirten komşulardan Fatma Akgül, "Normalde bu tenteli yerde biz komşularımızla otururken çocuklar da salıncakta sallanırdı. Biz daha evden çıkmadan kazanın olması, bir faciayı önledi." dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel