En uyumlu ikili

Karadeniz’de gerçekleşen çekimlerde çok iyi bir ekip ruhu yakaladıklarını belirten ikili koca bir sezonu geride bırakarak, hafızalardan kolay kolay silinmeyecek bir sezon finali ile birlikte yaz tatiline girdi.Çelik, Benim İçin Üzülme’nin en zengin ve güç

En uyumlu ikili

Karadeniz’de gerçekleşen çekimlerde çok iyi bir ekip ruhu yakaladıklarını belirten ikili koca bir sezonu geride bırakarak, hafızalardan kolay kolay silinmeyecek bir sezon finali ile birlikte yaz tatiline girdi.

Çelik, Benim İçin Üzülme’nin en zengin ve güçlü karakterlerinden olan usta oyuncu Ünal Silver’in canlandırdığı Şahin Yılmaz’ın karısı olan Bahar ile geçmiş dönemlere nazaran çok farklı bir şekilde sevenlerinin karşısına çıktı. Güzel oyuncu Hanımefendi olmak zaman zaman beni çok zorluyor. Çok sakin ve naif bir karakter olan Bahar, Çağlar’la olan sahnelerde az da olsa kendisini aşıyor ve içindeki çocuğu ortaya çıkarma fırsatı yakalayabiliyor. Bu nedenledir ki Çağlar, benim kendim olabileceğim, şımarabileceğim, çok sevdiğim bir rol arkadaşım” dedi.

Benim İçin Üzülme’nin iki genç karakteri Bahar ve Sinan’ın, aralarında ki yakınlaşma dizinin takipçilerinin gözünden de kaçmadı. İzleyeciler şimdiden, yeni sezonu ve bu tehlikeli yakınlaşmanın sonucunu merakla bekliyorlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel