DSİ’de çalışma sezonu açılış töreni

DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde Çalışma Sezonu açılış töreni düzenlendi.

DSİ’de çalışma sezonu açılış töreni

DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde, Genel Müdür Mehmet Akif Balta’nın katılımı ile Çalışma Sezonu açılış töreni düzenlendi.

Devlet Su İşleri Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, DSİ 22 Bölge Müdürlüğünde makineli çalışma sezon açılış törenine katıldı. Sezon açılış töreninden önce 29 Aralık 2023 tarihinde Ebediyete uğurlanan eski Bölge müdür yardımcısı merhum Necip İba’nın İsminin verildiği konferans salonunda anma toplantısına katılarak vefa örneği sergiledi.

Anma toplantısı sonrası Bölge Müdürlüğü Makine İkmal şube müdürlüğü önünde yapılan sezon açılış törenine Genel Müdür Mehmet Akif Balta, Genel Müdür Yardımcısı Cengizhan Kılıçaslan, Tes-iş Sendikası Trabzon Şube Başkanı Cengizhan Gündoğdu, DSİ 22.Bölge Müdürü Fatih Kişi, Bölge müdür yardımcıları, Tes İş Sendikası Trabzon Şube Genel Sekreteri Ayhan Saka yöneticiler ve personel katıldı.

DSİ’de çalışma sezonu açılış töreni

Genel Müdür Mehmet Akif Balta konuşmasında Ülke genelinde yapılan yatırımlardan, bölgesel yatırımlardan DSİ'nin makine Parkı'na yapılan kazanımlardan bahsederek kazasız bir çalışma sezonu temennisinde bulundu. Cengizhan Gündoğdu ise Devlet Su İşlerinin Ülkeye katkılarını, dinamizmini ülkenin her yerindeki şantiyeleri bizzat ziyaret ederek tüm ülkeye duyuran, bunu yaparken de emeğe değerini veren, koruyan Sayın Genel Müdüre teşekkür ediyorum. Biz de emeğe değer verenin yanında arkasında oluruz diyerek, kazasız bir çalışma sezonu temennisinde bulundu. Dua ile sezon açılış töreni yapıldı, akabinde Genel Müdür, beraberindeki heyet ve Tes-iş Şube Başkanı Cengizhan Gündoğdu personelin yoğun bulunduğu bir birimde sorunları dinlediler, talepleri aldılar.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel