DP haberimizi doğruladı

Demokrat Parti yönetim kurulu dün akşam saatlerinde GİK üyesi seçilen eski İl Başkanı Süleyman Aydoğdu, başkanlığında bir araya gelerek, il başkanlarını seçti. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen ve toplantı sonrasında da açıklama yapmaktan kaçınan Süle

DP haberimizi doğruladı

Demokrat Parti yönetim kurulu dün akşam saatlerinde GİK üyesi seçilen eski İl Başkanı Süleyman Aydoğdu, başkanlığında bir araya gelerek, il başkanlarını seçti.

 

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen ve toplantı sonrasında da açıklama yapmaktan kaçınan Süleyman Aydoğdu, dün ilk olarak haber61.net'in duyurduğu Ahmet Uğur Zihni ismini bugün yaptığı açıklama ile doğruladı. 

 

DP'den yapılan açıklamada; “Genel İdare Kurulu'na seçilen Syn. Süleyman Aydoğdu'nun yerine Yönetim Kurulumuz İl Başkanlığı'na Syn. Ahmet Uğur Zihni'yi seçmiştir. Ayrıca, Teşkilattan Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı'na Mustafa Hulusi Çağırman, Basın ve Propagandadan Sorumlu İl Başkan Yardımlığı'na İsmail Hakkı Taşkın seçilmiştir” denildi.

 

Konu ile ilgili haberler:

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel