CHP'den Artvin'de gövde gösterisi yaptı

Üç dönemdir CHP’nin elinde olan Artvin Belediyesini kazanmak için AK Parti ve MHP adeta seferberlik ilan etmiş durumda. Fakat son miting CHP’nin kalesi olan Artvin’in kolay-kolay yıkılmayacağını gösterdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıy

CHP'den Artvin'de gövde gösterisi yaptı
Üç dönemdir CHP’nin elinde olan Artvin Belediyesini kazanmak için AK Parti ve MHP adeta seferberlik ilan etmiş durumda. Fakat son miting CHP’nin kalesi olan Artvin’in kolay-kolay yıkılmayacağını gösterdi.
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleşen ve adeta gövde gösterisine dönüşen mitingle ilgili konuşan CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan “Sayın Genel Başkanımızın Artvin hassasiyeti ve gösterdiği ilgi bizi son derece mutlu ediyor. Üzerimizdeki sorumluluğun farkındayız. Yerel seçimlerden alnımızın akıyla çıkacağız bundan kimsenin şüphesi olmasın. Artvin “Emin” ellerde olmaya devam edecek, Artvin Belediyesinin kapısı 24 saat açık olmaya, hizmet etmeye ve üretmeye devam edecek” şeklinde konuştu.
qwe.20140306152853.jpg
 
Artvin Belediye Başkanı ve başkan adayı Emin Özgün’de yerel seçimlerin önemine değinerek “Artık söylenecek çok fazla söz de kalmadı. Ülkenin içinde olduğu durum ortada, her taraf yangın yeri, her taraf yolsuzluk dolu. Elbette bu böyle gitmeyecek, elbette halkımız gereken cevabı  sandıkta verecek. Bu süreçte Artvin halkının duruşu nettir. Artvin halkı şehrine, ülkesine, demokrasiye ve cumhuriyete sahip çıkmaya devam edecektir ” açıklamasında bulundu
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler