Çelik, ‘300 bin nüfuslu kocaman bir aileyiz’

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Çelik, Meydan bölgesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.  Sıramağazalar ziyareti esansında bir çay ocağında karşılaştığı üniversite öğrencileriyle de uzun süre sohbet eden Çelik, öğrencilere, de

Çelik, ‘300 bin nüfuslu kocaman bir aileyiz’

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Çelik, Meydan bölgesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.  Sıramağazalar ziyareti esansında bir çay ocağında karşılaştığı üniversite öğrencileriyle de uzun süre sohbet eden Çelik, öğrencilere, derslerine çok çalışma nasihatinde bulundu. Üniversite öğrencilerine büyükşehir konusunda da bilgi veren Çelik, “Trabzon’umuz büyükşehir olduktan sonra merkez ilçesi Ortahisar oldu. buda Yalıncak’tan Çağlayan ve arkadan Akyazı’ya kadar olan 7 belde ve tüm köyleri kapsıyor. Yaklaşık 350 bin nüfusla birlikte Ortahisar ilçemize hizmet edeceğiz. Ben de bu yarışta ekibimle birlikte yola çıkarak aday adayı oldum” dedi. Öğrencilerin sıkıntılarını da dinleyen Çelik, geleceğin belediye başkanı, cumhurbaşkanı, başbakan olacak öğrencilerin bugünden derslerine çok çalışmaları temennisinde bulundu. Öğrencilerle sohbetinden sonra saha çalışmalarını esnaf ve vatandaş ziyaretiyle devam eden Çelik, aday adaylığı yolunda Trabzon Halkının destek ve hayır duasını istedi. Niçin Ortahisar’a aday olduğu noktasında vatandaşları da bilgilendiren Çelik, hak katında halk adına hizmete talip olduğunu söyledi. Çelik, “Esnafımızı ziyaret ederek onlarla hasbihal içinde olduk. Ortahisar İlçemizde nasıl bir yönetim tarzı oluşturacağımızı anlattık ve önerilerini aldık. Bizler her mahalledeki esnafımızla halkımızla ve teşkilatımızla beraber bütünleşerek adım atacağız. Biz makama mahkûm olmayacağız. Halkımızın milletimizin istediği doğrultuda yönü alıp hizmetlerimizi bu şekilde yerine getireceğiz. Tatlı dille yumuşak dille gönlümüzden geçenleri halkımıza anlatacağız. Bizim derdimiz birlikte Ortahisar’ı inşa etmek hiç bir ayrım gözetmeksizin genciyle yaşlısıyla 7 den 70 e herkesle fikir alış verişinde bulunacağız. Biz büyük bir aileyiz. Kendimize güveniyoruz, inanıyoruz. Bir olup beraber olup iri olup hep beraber yürüyeceğiz. Güçlü bir belediye ekibimizle ve halkımızdan aldığımız hayır duaları ile en önemlisi Allah'ın izniyle başarılarımıza başarılar katacağız" diye konuştu. Vatandaşlarda Çelik’ten hayır dualarını esirgemeyerek aday adaylığı sürecinde başarı dileklerinde bulundu.

dsc_0037.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel