Çarşıbaşı'nda eğitime kar engeli

Çarşıbaşı Kaymakamı Özkan Demir, kar yağışı dolayısıyla köy okulları ile taşımalı eğitim yapan okullarda eğitime bir gün ara verildiğini bildirdi. Kaymakam Özkan Demir, yaptığı açıklamada, dün geceden itibaren ilçede yağan kar nedeniyle tüm köy yollarının

Çarşıbaşı'nda eğitime kar engeli

Çarşıbaşı Kaymakamı Özkan Demir, kar yağışı dolayısıyla köy okulları ile taşımalı eğitim yapan okullarda eğitime bir gün ara verildiğini bildirdi.

 Kaymakam Özkan Demir, yaptığı açıklamada, dün geceden itibaren ilçede yağan kar nedeniyle tüm köy yollarının kapandığını belirterek, köy okullarına ulaşımın da tamamen kesildiğini ifade etti.

Demir, bu nedenle köy okulları ile birlikte taşımalı eğitim yapan merkez okullarında eğitime bir gün ara verme kararı aldıklarını vurgulayarak, kapanan köy yollarını açma çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel