Canalioğlu'nun acı günü

Trabzon eski Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu”nun, İstanbul”da yaşayan teyzesinin oğlu Kadir Kurt, vefat etti. İstanbul”da geçirdiği ani rahatsızlık nedeniyle 63 yaşında vefat eden Kadir Kurt”un cenazesi 11 Mart 2010 Perşembe günü İstanbul Fatih Cami

Canalioğlu'nun acı günü
Trabzon eski Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu”nun, İstanbul”da yaşayan teyzesinin oğlu Kadir Kurt, vefat etti.

İstanbul”da geçirdiği ani rahatsızlık nedeniyle 63 yaşında vefat eden Kadir Kurt”un cenazesi 11 Mart 2010 Perşembe günü İstanbul Fatih Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Kuzguncuk mezarlığında toprağa verildi.

Trabzon eski milletvekili ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fahrettin Kurt”un ve Metin Samancı”nın da teyze oğlu olan Kadir Kurt, Sebatspor”un eski futbolcularından Sultan Kurt”un da ağabeyi idi. Cenazeye katılan Volkan Canalioğlu, bugün Trabzon”a dönecek.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler