Büyükliman İçme Suyu Projesi

Trabzon'un Çarşıbaşı, Vakfıkebir, Beşikdüzü ilçeleri ile Vakfıkebir'in Yalıköy beldesi ve Giresun'un Eynesil ilçesinin 100 yıllık içme suyu ihtiyacını karşılayacak Büyükliman İçme Suyu Projesi'nde sona gelindiği bildirildi.      İller Bankası tarafından d

Büyükliman İçme Suyu Projesi

Trabzon'un Çarşıbaşı, Vakfıkebir, Beşikdüzü ilçeleri ile Vakfıkebir'in Yalıköy beldesi ve Giresun'un Eynesil ilçesinin 100 yıllık içme suyu ihtiyacını karşılayacak Büyükliman İçme Suyu Projesi'nde sona gelindiği bildirildi. 
     İller Bankası tarafından desteklenen ve ihale edilen içme suyu projesiyle ilgili değerlendirme toplantısı, Çarşıbaşı Sahil Parkı'nda yapıldı. Toplantıya Vakfıkebir Belediye Başkanı ve Büyükliman İçme Suyu Birliği Başkanı Hayri Birinci, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Yalıköy Belediye Başkan Vekili Şerafettin Furuncu, yüklenici firma yetkilisi, bazı muhtar ve belediye meclis üyeleri katıldı. 
     Vakfıkebir Belediye Başkanı Birinci, proje için çok büyük mücadeleler verdiklerini ama buna değdiğini belirterek, ''Projede artık sona yaklaşıyoruz. İnşallah yeni yılda tamamlayıp hizmete sunacağız. Bu proje dayanışmanın bir ürünüdür. 5 belediye başkanının el birliğinin ürünüdür. İnşallah proje tamamlanacak ve insanlarımız tertemiz yayla suyu içecek. O suyun musluktan akışını izlemek bizim için en büyük mutluluk olacaktır'' dedi. 
     Çarşıbaşı Belediye Başkanı Yılmaz ise birlik üyesi belediye başkanları olarak zaman zaman bir araya gelerek proje sırasında ortaya çıkan sorunları ve aksaklıkları masaya yatırdıklarını ifade ederek, ''Büyükliman yöresindeki belediye başkanları olarak her zaman birlik ve beraberlik içinde hareket ediyoruz. Bunun meyvelerini de inşallah proje hayata geçtiğinde toplayacağız'' diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel