Büyükelçiler Trabzon'a gelecek

AB Komisyonu Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Marc Pierini ve beraberindeki 15 ülke büyükelçisi, Trabzon Valiliği ve Belediye Başkanlığı ziyaretlerinin ardından, Novotel'deki ''Bakanlık Oturumu''na katılacak. Oturumda Pierini, ''AB KOBİ politikaları,

Büyükelçiler Trabzon'a gelecek

AB Komisyonu Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Marc Pierini ve beraberindeki 15 ülke büyükelçisi, Trabzon Valiliği ve Belediye Başkanlığı ziyaretlerinin ardından, Novotel'deki ''Bakanlık Oturumu''na katılacak.
Oturumda Pierini, ''AB KOBİ politikaları, Türkiye KOBİ'leri ve AB'', Devlet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı M. Ahmet Yücel, ''AB ile müzakereler ve bu süreçte KOBİ'ler için yapılanlar'' konulu birer konuşma yapacak. Bu oturumda, TOBB Yönetim Kurulu üyesi Şadan Eren ile Trabzon Valisi Recep Kızılcık da sunum gerçekleştirecek.

Büyükelçiler daha sonra, Karadeniz Teknik Üniversitesi'ni, Sümela Manastırı ve Hamsiköy'ü ziyaret edecekler.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler