Bursa'dan Trabzon'a uçuşlar düzenlenecek

BURSA HAVA YOLLARI KURULDUBursa Büyükşehir Belediyesi yüzde 95 Burulaş, yüzde 5 Besaş ortaklığında yeni havayolu şirketini de kurarak bir hayalin gerçekleşmesindeki önemli bir adımı da atmış oldu.Başkan Altepe, Bursa'nın hava ulaşımında çok geç kaldığını

Bursa'dan Trabzon'a uçuşlar düzenlenecek

BURSA HAVA YOLLARI KURULDU

Bursa Büyükşehir Belediyesi yüzde 95 Burulaş, yüzde 5 Besaş ortaklığında yeni havayolu şirketini de kurarak bir hayalin gerçekleşmesindeki önemli bir adımı da atmış oldu.

Başkan Altepe, Bursa'nın hava ulaşımında çok geç kaldığını belirterek deniz uçağından sonra hava yolu şirketine 2 yeni uçak alınması yönündeki çalışmaların hızla sürdüğünü söyledi.

Hava ulaşımı olmadığı için Bursa’nın ekonomik olarak kayıplar yaşadığını dile getiren Başkan Altepe, “İlk etapta Yenişehir'den bazı noktalara daha sonra da Bursa merkezle İstanbul arasında uçuşlar yapılacak. 80 ve 95 kişilik uçaklarla Trabzon, Erzurum, Gaziantep, Antalya, Bodrum, Üsküp'e uçmak istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel