Bunalım intiharla sonlandı

Biri derslerin yoğunluğundan diğeri okul ile ilişiği kesildiği için intihara kalkıştı.Rize'de bir öğrenci, derslerinin yoğunluğu ve ailesini özlediği için intihara kalkışırken bir diğer öğrenci okul ile ilişiği kesildiği için intihara kalkıştı. Olay, Rize

Bunalım intiharla sonlandı

Biri derslerin yoğunluğundan diğeri okul ile ilişiği kesildiği için intihara kalkıştı.

Rize'de bir öğrenci, derslerinin yoğunluğu ve ailesini özlediği için intihara kalkışırken bir diğer öğrenci okul ile ilişiği kesildiği için intihara kalkıştı.

Olay, Rize'de bulunan Yurtkur Öğrenci Yurdunda meydana geldi. H.Y. isimli öğrenci, derslerinin yoğun ve ailesini özlemesi nedeniyle kullanmış olduğu ilaçlardan 18 adet içerek intihara kalkıştı. Öğrenci, Rize 82. Yıl Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. H.Y'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Rize'nin Çayeli İlçesi Harmantepe köyünde ikamet eden 15 yaşındaki R.K isimli öğrenci ise okulu ile ilişiği kesildiği için bunalıma girerek çok sayıda ilaç içti. Çayeli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan R.K'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel