Belediyeden gece mesaisi

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkan yardımcıları ve birim amirleriyle akşam saatlerinde de hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor.Başkan Gümrükçüoğlu dün akşam sahilde denetimlerde bulundu. Başkan Gümrükçüoğlu sahil yolunda yapılan

Belediyeden gece mesaisi

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkan yardımcıları ve birim amirleriyle akşam saatlerinde de hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Gümrükçüoğlu dün akşam sahilde denetimlerde bulundu. Başkan Gümrükçüoğlu sahil yolunda yapılan yeni düzenlemelerin ardından vatandaşların istek ve taleplerinin karşılanmasının ardından faytonların koyulacağı yerleri ekibiyle birlikte tespit etti. Faytonların koyulacağı yerler hakkında vatandaşların da görüşünü soran Gümrükçüoğlu, ”Trabzon büyüyor, Trabzon güzelleşiyor. Trabzon’un istek ve talepleri karşılanmaya devam ediyor. Gerek sahilin yeşillendirilmesi gerekse sahildeki yürüyüş yolunun yapılması bu bölgenin cazibesini daha da artırdı. Akşam saatlerinde sahildeyiz ve buralar insanların yoğun katılımıyla beraber cıvıl cıvıl bir hale getirildi. İnsanlarımızın taleplerinin karşılanması amacıyla buralara belli aralıklarla faytonlar koyacağız. Bu faytonlar vatandaşlarımızın istek ve taleplerini karşılayacak. Bunu yaparken görsel görüntüye fazlasıyla önem veriyoruz. Hem yer kaplamayacak hem de buranın dokusunu bozmayacak faytonları önümüzdeki günlerde hizmete sokacağız” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler