Bayraktar heyelan bölgesinde

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, hafta başında meydana gelen sel ve heyelandan zarar gören Yomra ilçesinde incelemelerde bulundu. Bakan Bayraktar, beraberindeki heyetle birlikte Taşdelen köyünde toprak altında kalarak hayatlarını kaybeden Şak

Bayraktar heyelan bölgesinde


Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, hafta başında meydana gelen sel ve heyelandan zarar gören Yomra ilçesinde incelemelerde bulundu. Bakan Bayraktar, beraberindeki heyetle birlikte Taşdelen köyünde toprak altında kalarak hayatlarını kaybeden Şakire Ateş'in oğlu ve tüm aramalara rağmen hala bulunamayan  Neriman Ateş'in akrabalarıyla konuşu. Bakan Bayraktar  devletin tüm imkanlarıyla yanlarında olduklarını belirterek,’Doğu  Karadeniz'de bu tür sıkıntıların yaşandığı muhakkak. Biz hükümet olarak sel ve heyelanlara karşı her türlü önlemi alıyoruz’ dedi.

KAYBOLAN KADIN İÇİN ARAMALAR DEVAM EDİYOR
Trabzon’un Yomra ilçesi Taşdelen köyünde 4 gün önce fındık topladıkları sırada heyelan sonucu kaybolan Neriman Ateş'in cesedinin bulunması için dere yatakları üzerinde arama kurtarma faaliyetleri devam ediyor.abi fotoları systeme attım.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel