Bayburt'ta Şehit Ailesine Anlamlı Ziyaret

Bayburt'ta şehit ailelerine ziyaretler düzenlendi.

Bayburt'ta Şehit Ailesine Anlamlı Ziyaret

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan ve eşi Meltem Eldivan, şehit ailelerine yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Vali Eldivan ve eşi, 1993 yılında Mardin'in Dargeçit ilçesinde şehit olan Jandarma Komando Nevzat Kaya'nın ailesiyle bir araya geldi.

Şehidin annesi Cemafer Kaya ve ailesi ile samimi bir sohbet gerçekleştiren Vali Eldivan, şehit ailelerinin önemine dikkat çekti. Eldivan, "Sizler bizler için şehitlerimizin en değerli emanetlerisiniz. Devlet ve millet olarak her zaman yanınızda olacağız. Vatanımızın ve milletimizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Cemafer Hanımefendiye sağlık ve esenlikler diliyorum" ifadelerini kullandı.

Şehit ailesi de Vali Eldivan ve eşi Meltem Eldivan'a gösterdikleri ilgi ve ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Ziyarete, Bayburt Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Salih Köse ve Müdür Yardımcısı Hazar Altundaş da katıldı. Bu anlamlı ziyaret, şehit ailelerine verilen değerin ve desteklerin bir göstergesi olarak kaydedildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler