Bayburt'ta gıda denetim seferberliği devam ediyor

Tarım ve Orman Bakanlığının 81 ilde eş zamanlı olarak başlattığı hijyen, depolama, tertip ve düzen kontrolleri Bayburt'ta devam ediyor.

Bayburt'ta gıda denetim seferberliği devam ediyor

Tarım ve Orman Bakanlığının 81 ilde eş zamanlı olarak başlattığı ve 3 hafta sürecek olan toplu tüketim işletmelerinde hijyen, depolama, tertip ve düzen kontrolleri Bayburt'ta devam ediyor.

Bayburt İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda yem ve Şube Müdürlüğü personellerince toplu gıda üretim yapan işletmeler titizlikle denetlendi. 'Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık' sloganıyla işletme sahiplerine gerekli uyarılar yapılarak, personellerce gıda sektöründe uyulması gereken kurallar hatırlatıldı.

Şimdiye kadar gerçekleştirilen denetimlerde herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmadığı, denetimlerin aralıksız olarak devam edeceği Bayburt İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce belirtildi.

bayburt-denetim-1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler