Bakan Özak'tan Kürtün'e müjde

Gümüşhane Gençlik ve Spor Müdürü Osman Turan, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak'ın talimatı ile hiçbir sportif tesisin bulunmadığı Kürtün ilçesinde spor salonu yapılacağını söyledi. Turan, Kürtün İl Genel Meclisi üyeleri Mesut Şen ve Yücel Yu

Bakan Özak'tan Kürtün'e müjde

Gümüşhane Gençlik ve Spor Müdürü Osman Turan, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak'ın talimatı ile hiçbir sportif tesisin bulunmadığı Kürtün ilçesinde spor salonu yapılacağını söyledi.

Turan, Kürtün İl Genel Meclisi üyeleri Mesut Şen ve Yücel Yusufoğlu'nun kendisini ziyaretinde, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak'ın Kürtün'de yapılması düşünülen ve daha önce iki kez 50 bin TL olmak üzere ödenek gönderilen spor salonu için hazırladıkları dosyanın Tesisler Daire Başkanlığına gönderileceğini söyledi.

Daha önce gönderilen ödenek ile ilçede istinat duvarı yapılarak meydana çıkarılan arazide spor salonunun yanı sıra, voleybol ve basketbol sahaları da yapmak istediklerini belirten Müdür Turan, Bakan Özak'ın konuyla yakından ilgilendiğini ve tesisi tamamlayacağına dair sözü verdiğini söyledi.

Turan, yapımına önceki yıllarda Spor Toto'nun destekleri ile başlanan fakat son 2 yıldır Spor Toto'nun para göndermemesi nedeniyle yarım kalan Kelkit Kapalı Spor Salonu için de 150 bin TL ödeneğin geldiğini ve Şubat ayı içerisinde yüzde 50'si tamamlanan spor salonun eksik kalan kısmı için ihale yapacaklarını söyledi.

Profesyonel futbol müsabakalarının yapıldığı Yeni Şehir Stadyumunda çatısı olan fakat tribünü olmayan bölüm içinde Bakan Özak'tan söz aldıklarını ifade eden Turan, 2010 yılı içerisinde hem tribün hemde stadyumun dağ tarafındaki istinat duvarının ödeneğini geleceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel