Bakan Özak açılışa geliyor

Fatih Devlet Hastanesi'nin yenilenen Acil Servisi ile KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Yanık Ünitesi yarın açılacak. Yanık Merkezi'nin açılışı saat 11:00'te, acil servisin açılışı da saat 12:00'de yapılacak. Açılışa Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Ö

Bakan Özak açılışa geliyor
Fatih Devlet Hastanesi'nin yenilenen Acil Servisi ile KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Yanık Ünitesi yarın açılacak.

Yanık Merkezi'nin açılışı saat 11:00'te, acil servisin açılışı da saat 12:00'de yapılacak.

Açılışa Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak ile TBMM Sağlık Komisyonu Başkanı AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Cevdet Erdöl'ün de katılması bekleniyor.

Fatih Devlet Hastanesi Acil Servisi hiç hizmete kapatılmadan yenilendi. Son derece modern bir yapıya kavuşan hastane acil servisinin açılışına Başhekim Ahmet Akyol herkesi davet ederken, “Trabzon'a ve hastanemize yakıştı. Hem hastalarımıza hem de çalışanlarımıza büyük katkı sağlayacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler