Avrasya Üniversitesinin üst geçit imtihanı

Haber61 – Haber Merkezi – Kuruluşundan günümüze kadar sürekli olarak Karayolları ile gündeme gelen Avrasya Üniversitesi yine benzer bir sorun ile karşı karşıya kaldı. Yalıncak Mevkiinde Ömer Yıldız yerleşkesinde okuyan öğrencilerin en büyük sıkıntısı okul

Avrasya Üniversitesinin üst geçit imtihanı

Haber61 – Haber Merkezi – Kuruluşundan günümüze kadar sürekli olarak Karayolları ile gündeme gelen Avrasya Üniversitesi yine benzer bir sorun ile karşı karşıya kaldı. Yalıncak Mevkiinde Ömer Yıldız yerleşkesinde okuyan öğrencilerin en büyük sıkıntısı okula giderken yada okuldan dönerken karşıdan karşıya geçmelerindeki zorluk dikkatlerden kaçmıyor.

Yeni yerleşkenin önünden geçen transit yol nedeni ile okulda okuyan öğrencilerin karşı yöne geçmek isterken orta refüjün üzerinden geçmek zorunda kalıyor. Okulun çıkışına en yakın üst geçidin 800 Metre ileride olması nedeni ile öğrenciler zorluk çekiyor. Okulun karayollarına henüz üst geçit isteği olup olmadığı ise bilinmiyor.

2 yıl önce okulun Yomra yerleşkesinin Sahil yolu giriş çıkış kapısı Karayolları tarafından duba tabir edilen engelleyiciler ile kapatılmıştı. Okul yönetimi uzun uğraşlar sonrası sorunu çözmüştü. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel