Artvinspor'da bütün hesaplar başarı üzerine

Serhat şehir Artvin'de genç kızlar 15 Ekim de başlayacak voleybol sezonuna hazırlıklarını sürdürüyor.

Artvinspor'da bütün hesaplar başarı üzerine

Bu sezon voleybol ikinci lig mücadelesi verecek Artvin'in tek kadın voleybol takımı olan Artvinspor'da bütün hesaplar başarı üzerine yapılıyor.

Kulüp Başkanı İrfan Yıldırım "Gönülleri kazanmaya adayız Artvin de voleybol sporunu sevdirip filenin yeni dünya şampiyonu oyuncularını kazandırmak istiyoruz. İşimiz çok kolay değil ama sahip çıkılarsak şehir olarak ayağa kalkar bütünleşirsek engelleri tek tek aşarız" dedi.

artvinsporda-butun-hesaplar-basari-uzerine-001.jpeg

ÇOK BÜYÜK FEDAKARLIKLAR YAPİLIYOR

Yönetim ve oyuncuların inanılmaz bir fedakarlık yaptığını belirten başkan Yıldırım şunları söyledi; "Ateşten gömlek giydik yönetimdeki değerli arkadaşlarım işini gücünü bırakıp bu takima odaklandı.. Hem hedefleri olan genç kadın voleybolcu evlatlarımıza hem şehrimize hem de bize destek verenlere mahcup olmak istemiyoruz.9 takımın mücadele edeceği ikinci ligde ilk senemizde başarılı olmak en büyük hedefimiz"

CENGİZ VALİMİZE GÜVENİYORUZ

Artvin'e genç enerjisi yüksek ve sporu seven yeni bir vali geldiğini hatırlatan Artvinspor kadın voleybol takımı başkanı İrfan Yıldırım "Sayın Cengiz valimize güvenimiz sonsuz bu takımın başarısı için bize destek olacaktır.. Yerel yönetimlerden belediye başkanımızdan iş ve esnaf camiamızdan da aynı hassasiyeti bekliyoruz.Biz sürekli göç veren Artvin de gençlerimize sahip çıkarak onları sporla ve kalıcı başarılarla buluşturma derdindeyiz" dedi.

artvinsporda-butun-hesaplar-basari-uzerine.jpeg

İLKIN AYDIN'İ BEKLİYORUZ

Avrupa ve dünya şampiyonu A Milli Voleybol takımın başarılı oyuncusu Artvinli İlkin Aydın'a da seslenen başkan Yıldırım "İlkin hemşerimiz bizim gururumuz onu çok seviyoruz. Artvin'e gelip bize destek noktasında söz verdi. Yoğun bir maç temposu var. Ama bizi de unutmasın. Şehir olarak onu bekliyoruz" ifadelerini kullandı..

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler