Artvin’i marka şehir yapacağız

Artvin Ticaret ce Sanayi Odası ve başkanından Vali Ünsal’a ziyaret.

Artvin’i marka şehir yapacağız

Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Seçkin Kurt ve beraberindeki yönetimi Artvin Valisi Cengiz Ünsal’a hem hayırlı olsun ziyaretinde bulundu hem de serhat şehir Artvin’in sanayi ve ekonomideki sorunları ile birlikte taleplerini ilettiler

Artvin Valisi Ünsal’ın göreve başladıktan hemen sonra oldukça samimi bir anlayışla esnafı-vatandaşı ve sivil toplum kuruluşlarını ciddiye almasının sorunları yerinde tespit etmesinin kıymetli olduğunu belirten Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Seçkin Kurt “Sayın valimiz ilimize hoş geldi. Kendisine başarılar diliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Artvin’in son dönemde ciddi yatırımlarla hızla büyüdüğünü istihdam için önemli kazanımlar elde edildiğini belirten Vali Ünsal ortak akıl ve birliktelik anlayışı ile şehrimize hizmet edeceklerini belirterek “Artvin Ticaret ve Sanayi Odası başkanımıza ve yönetimine ziyaretleri için teşekkür ederim. Şehrimizin esnafı sanayicisi iş camiası ile her zaman yakın ilişkiler içinde olacağız. Artvin’i hep birlikte marka şehir yapacağız” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler