Artvin'de karakucak güreşleri

Artvin'de, Kafkasör Kültür Turizm ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında bu yıl 29 düzenlenen Karakucak güreşleri kıran kırana geçti.Kafkösür Yaylası'nda binlerce kişinin izlediği güreşler yağmur altında yapılırken, festivale Acera Özerk Cumhuriyeti'n

Artvin'de karakucak güreşleri

Artvin'de, Kafkasör Kültür Turizm ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında bu yıl 29 düzenlenen Karakucak güreşleri kıran kırana geçti.

Kafkösür Yaylası'nda binlerce kişinin izlediği güreşler yağmur altında yapılırken, festivale Acera Özerk Cumhuriyeti'nden de gelen toplam 116 güreşçi katıldı.

Sporsor firmaların destek verdiği güreşler 13 katagoride yapıldı.

Artvin, Tokat, Sivas, Samsun, Erzurum, Ankara, Amasya ve Acera Cumhuriyeti'nden gelen güreşçiler kıran kırana mücadele ederken, bilek güreşleri de büyük ilgi gördü.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler