Artvin'de Cumhuriyetin annesine devletin Valisinden ziyaret

Artvin Valisi Cengiz Ünsal 100 yaşındaki Lütfiye Aydın’ı ziyaret etti.

Artvin'de Cumhuriyetin annesine devletin Valisinden ziyaret

Artvin Valisi Cengiz Ünsal Cumhuriyetin 100. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında, 100 yaşındaki Lütfiye Aydın’ı evinde ziyaret etti.

Borçka ilçesinde ikamet eden Lütfiye Aydın Cumhuriyet ile yaşıt annemizi evinde ziyaret ederek hatırını soran Valimiz Ünsal “Cumhuriyetimizle yaşıt olan sizin gibi büyük bir çınarı ziyaret etmek, bizim için büyük bir gurur ve mutluluk kaynağıdır. Siz kıymetli büyüklerimiz, bugünlerimizin mimarı, varlığınız ile bizlere güç veren, geçmişten geleceğe ışık tutan değerlerimizsiniz. Size sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum.” dedi.

Ziyaret sırasında çocukluğundan söz eden Lütfiye Aydın, ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini ifade ederek Vali Ünsal’a teşekkür etti.

artvin-valisi-cengiz-unsal-100-yasindaki-lutfiye-aydini-ziyaret-etti.jpeg

artvin-valisi-cengiz-unsal-100-yasindaki-lutfiye-aydini-ziyaret-etti-001.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler