AKSA'nın müdürü neden istifa etti?

 AKSA Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Doğu Karadeniz Şirket Müdürü Muharrem Emral, görevinden istifa etti. Emral, kurumla anlaşamadıklarını ve işleyiş konusunda yaşadıkları sıkıntılardan ötürü istifa ettiğini söyledi. Aksa Çoruh Elektrik Dağıtım AŞ Doğu Karad

AKSA'nın müdürü neden istifa etti?

 

AKSA Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Doğu Karadeniz Şirket Müdürü Muharrem Emral, görevinden istifa etti. Emral, kurumla anlaşamadıklarını ve işleyiş konusunda yaşadıkları sıkıntılardan ötürü istifa ettiğini söyledi.
 
Aksa Çoruh Elektrik Dağıtım AŞ Doğu Karadeniz Şirket Müdürü Muharrem Emral, görevinden istifa etti. Emral, istifa sebebini ise, “Kurumla anlaşamadık” şeklinde açıkladı. TEDAŞ ve ÇEDAŞ’ta Trabzon il müdürü olarak görev yapan Emral, elektrik idaresinin özelleşmesiyle birlikte bu görevi sona ermişti. 5 Ekim 2010 tarihinde ise Aksa Enerji’nin Trabzon, Giresun, Rize, Artvin, Gümüşhane illerini kapsayan şirket müdürlüğüne ÇEDAŞ Trabzon İl Müdürü Muharrem Emral atanmıştı. O günden bugüne kadar Aksa Çoruh Elektrik Dağıtım AŞ Doğu Karadeniz Şirket Müdürü olarak görevini sürdüren Emral, dün görevinden istifa ederek ayrıldı. günebakış’a konuşan Emral, ayrılma sebebini ise, “Ayrıldığım doğru. Kurumla anlaşamadık. Çalışma hayatında bu tür şeyler yaşanır. İşleyiş konusunda sıkıntılarımız oldu. Bundan sonra önümüze bakacağız. Şapkayı önümüze koyup düşüneceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler