Akçaabat'taki genç kazada öldü

Alınan bilgiye göre, 26 Ekimde, Mehmet Çoban'ın ilçeye bağlı Mersin beldesindeki bir petrol istasyonuna temizlenmesi için bıraktığı 61 M 0460 plakalı minibüsü alan lise son sınıf öğrencileri Ramazan Köroğlu (16), Ümit Tosun (16) ve Yasin Erol (17) buradan

Akçaabat'taki genç kazada öldü

Alınan bilgiye göre, 26 Ekimde, Mehmet Çoban'ın ilçeye bağlı Mersin beldesindeki bir petrol istasyonuna temizlenmesi için bıraktığı 61 M 0460 plakalı minibüsü alan lise son sınıf öğrencileri Ramazan Köroğlu (16), Ümit Tosun (16) ve Yasin Erol (17) buradan ayrılmıştı.
     Ramazan Köroğlu'nun kullandığı minibüsün, beldenin kırsal kesiminde şarampole yuvarlanması sonucu Ümit Tosun kaza yerinde hayatını kaybetmiş, Ramazan Köroğlu ve Yasin Erol ise yaralanmıştı.
     Durumu ağır olan ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesinde tedavi altında bulunan Köroğlu, bugün hayatını kaybetti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel