Akçaabat- Düzköy'e duble yol

Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü tarafından ihale edilen yapım işinin ilk etabında, Akçaabat'ın Yaylacık Mahallesi'ndeki sahil kara yolundaki kavşaktan Akçaabat Küçük Sanayi Sitesi'ne kadar olan bölüm standarda uygun hale getirilecek. İhaleyi alan firmanın

Akçaabat- Düzköy'e duble yol

Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü tarafından ihale edilen yapım işinin ilk etabında, Akçaabat'ın Yaylacık Mahallesi'ndeki sahil kara yolundaki kavşaktan Akçaabat Küçük Sanayi Sitesi'ne kadar olan bölüm standarda uygun hale getirilecek.

İhaleyi alan firmanın yetkilileri, mevcut yolun asfaltının söküldüğünü, bu bölümün alt yapı çalışmalarını da tamamlayarak üzerine yeniden asfalt serileceğini belirttiler.

Gerçekleştirilen çalışmanın Şinik beldesine kadar uzanması planlanan duble yol yapım işinin küçük bir bölümünü oluşturduğunu ifade eden yetkililer, ilk olarak Trabzon tarafındaki yol şeridinin yapımının tamamlanacağını kaydettiler.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler