Akçaabat Belediye Tiyatrosu Giresun'da sahne aldı

Akçaabat Belediye Tiyatrosu Giresun Açık Hava Tiyatro Günleri'nde seyirciyle buluştu.

Akçaabat Belediye Tiyatrosu Giresun'da sahne aldı

Akçaabat Belediye Tiyatrosu ‘Entrikalı Dolap Komedyası’ adlı tiyatro oyunu ile Giresun’da sahne aldı.

Bu yıl Giresun’da 3.’sü düzenlenen Açık Hava Tiyatro Günlerinde seyirciyle buluşan ‘Entrikalı Dolap Komedyası’ adlı tiyatro oyunu tiyatro severler tarafından beğeniyle izlendi.

Akçaabat Belediye Tiyatrosu Giresun'da sahne aldı

Yunus Emre Gümüş tarafından yazılan, yönetmenliği Osman GÜMRÜKÇÜ’nün yaptığı tiyatro oyunun kadrosunda ise; İlhan Özdemir, Bülent Mumcu, Zehra Alper, Medet Cihanoğlu, Ömer Gedikli, Vahit Yılmaz, Bahanur Hilal Kisbet, Yusuf Altın, Naz İrem Çelik, Sadık Şahin Çarkcı, Aykut Bahadır, Gizem Mine Türksever, ışık ve dekorda ise Çağlar Hacısalihoğlu ve Hasan Şahinbaş yer aldı.

Akçaabat Belediye Tiyatrosu Giresun'da sahne aldı

“Entrikalı Dolap Komedyası” eğlencenin yanı sıra unutulan bazı değerleri de izleyicilere hatırlatmayı hedefliyor. İnsan aslında kendi düşüncelerinde iyiyi ve kötüyü yaratan bir varlıktır. Bu yaratıda vicdanın önemli bir rol oynadığı ise yadsınmaz bir gerçektir. Ama insan yaptığı tüm hataları, unuttuğu vicdanının sesini hiçe sayıp her seferinde suçu şeytana atmayı başarıyor. Bunu yaparken meleğin uyarılarını dikkate almayıp onun elini kolunu bağladığını ise unutuyor. ‘Entrikalı Dolap Komedyası’ adlı tiyatronun kahramanları bütün bunları yakından yaşarken unutulan vicdanın sesini izleyicilere duyurmayı amaçlıyor; iyiliğin ve kötülüğün insanda nasıl vuku bulduğunu anlatıyor.

Akçaabat Belediye Tiyatrosu Giresun'da sahne aldı

Seyirciler tarafından çok beğenilen tiyatro oyunu, hem eğlenceli hem de akılda kalıcı bir şekilde hazırlandı. Oyuncuların performansları seyirciler tarafından büyük beğeni topladı ve alkışlandı. Komik diyalokların yanı sıra, tiyatroda kullanılan dekor ve kostümler de oyunun görsel açıdan etkileyici olmasını sağladı.

Oyun sonunda Giresun Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Yayın Yönetmeni Özden Aydın, Akçaabat Belediye Tiyatrosu ekibine plaket takdim etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler