Youtube'da Reklam Görmeden de Video İzlenebilecek!

 Ancak bizleri çileden çıkaran bu duruma karşı platformun yeni bir üyelik modeli üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.Youtube, videolarda reklam görmekten sıkılan ya da reklam görmek istemeyen kullanıcıları için ücretli bir üyelik modelini hayata geçirmeye haz

Youtube'da Reklam Görmeden de Video İzlenebilecek!

 Ancak bizleri çileden çıkaran bu duruma karşı platformun yeni bir üyelik modeli üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.

Youtube, videolarda reklam görmekten sıkılan ya da reklam görmek istemeyen kullanıcıları için ücretli bir üyelik modelini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Bu modele göre; aylık bazda makul bir ücret ödeyen kullanıcılar, reklamlarla karşılaşmadan istedikleri kadar video izleyebilecekler.

2013 yılından bu yana test aşamasında olduğu ortaya çıkan reklamsız video üyelik modeli'nin şimdilik aylık ücreti 0.99 dolar. Ancak reklamsız video izleme üyeliği tüm kullanıcılar için aktif olduğunda aynı ücretle mi yoksa farklı bir ücretle mi kullanıcılara sunulacağı halen belirsizliğini koruyor.

Ücret ödeyerek Youtube'a giriş yapan kullanıcılar bu sayede belirli bir süre sınırı olan reklamları hiç beklemeden atlayarak, istedikleri videoyu izleme şansına sahip olacaklar. Henüz hakkında çok fazla detay bulunmayan Youtube'da reklamsız video izleme üyelik modelinin ilerleyen günlerde duyurulması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bilim / Teknoloji