WhatsApp'ta artık kendine mesaj atmak daha kolay olacak!

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni özelliğiyle herkesin derdine derman olacak. Artık kendine mesaj atmak isteyenlerin grup kurmasına gerek kalmayacak.

WhatsApp'ta artık kendine mesaj atmak daha kolay olacak!

Milyonlarca kullanıcıya sahip olan mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kendine mesaj atmak için önce grup kurup ardından gruptakileri atma derdine son verecek. WhatsApp, milyonlarca kullanıcının kullandığı bu yöntemi artık özellik haline getiriyor. Şirket kendine mesaj atma özelliğini geliştiriyor. 

Not almak için milyonlarca kişi WhatsApp'ı kullanınca, popüler mesajlaşma platformu bu konuda harekete geçti. Her gün düzenli olarak girilen uygulamadaki bu hatırlatmalar için sistemin açığı kullanılıyordu.WABetaInfo'nun tespit ettiği yeni bir geliştirmeye göre WhatsApp kişilerin kendilerine mesaj atmasına izin verecek.

Ekran görüntülerine göre tıpkı normal bir kullanıcıya mesaj gönderir gibi "Me" yani "Bana" seçeneği ortaya çıkacak ve bu sohbette kendinize mesaj gönderebileceksiniz.  Beta aşamadaki bu özelliğin kararlı sürüme ne zaman geleceği, ise belirsiz. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji