Whatsapp çöktü mü? Mesajlar neden iletilmiyor?

Popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp yaklaşık 20 dakikadır aksamalar ile çalışıyor.

Whatsapp çöktü mü? Mesajlar neden iletilmiyor?

Mesajların gitmediği görülürken sorun hakkında sosyal medyada kullanıcılar sıklıkla whatsapp çöktü mü, mesajlar neden gitmiyor aramasını gerçekleştiriyor.

Whatsapp son 24 saat kesinti raporuna bakıldığında da son 10 dakikadır kesinti bildirimleri geldiği görülüyor.

WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ?
Sosyal medyanın da gündeminde yer alan Whatsapp çöktü iddiaları internet üzerinden araştırılmaya devam ediyor. WhatsApp Web, mobil ve uygulamanın çalışmadığı görülürken, problemin mesaj gönderimi ve sesli mesaj gönderiminde yaşandığı gözüküyor.

BAKAN YARDIMCISI SAYAN'DAN AÇIKLAMA

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Whatsapp servislerinde global kaynaklı kesinti yaşanmakta olup ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir.” İfadelerini kullandı.

Whatsapp çöktü mü? Mesajlar neden iletilmiyor?

HATA BİLDİRİMİ ARTIYOR
Whatsapp uygulamasında mesajların gitmemesinin ardından hata bildirimlerimleri de hızla artış gösteriyor. Şuana kadar tespit edilen sorunun mesajların 'tek tık' şeklinde kalması yönünde.

Whatsapp çöktü mü? Mesajlar neden iletilmiyor?

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji