Reklamlı Netflix üyelik ücreti ne kadar?

Dünyanın en çok kullanılan dijital film ve dizi izleme platormu Netflix’in reklamlı üyelik ücretleri açıklandı.

Reklamlı Netflix üyelik ücreti ne kadar?

Basic with Ads yani Reklamlı Temel Abonelik olarak sunulacak olan yeni katmanla ilgili detaylar araştırılıyor. Netflix’in yayınladığı yeni blog yazısında tüm merak edilenlere yer verildi. Peki, reklamlı Netflix abonelik ücreti ne kadar? Söz konusu reklamlı üyelik sadece 12 ülkede olacak. İşte, erişim tarihi ve reklam süresi…Dijital yayın devi Netflix yayınladığı yeni blog yazısında reklamlı temel abonelik ücretini ve çıkış tarihini açıkladı. “Basic with Ads” (Reklamlı Temel abonelik) ile kullanıcılar çok daha uygun fiyata Netflix izleyebilecek. Bu abonelik sisteminden ise sadece 12 ülke faydalanabilecek. Türkiye ise şimdilik bu ülkeler arasında yer almıyor. Reklamlı Netflix abonesi olan herkes tüm içerikleri 720p HD çözünürlüğünde izleyebilecek. Peki, Netlix reklamlı abonelik ne zaman çıkacak, fiyatı ne? İşte detaylar…

REKLAMLI NETFLİX ÜYELİK ÜCRETİ NE KADAR?

Bu katman sadece 12 ülkede geçerli olacak. Bu ülkeler ise; ABD, Avustralya, Brezilya, Kanada, Fransa, Almanya, İtalya, Japonya, Güney Kore, Meksika, İspanya ve İngiltere olarak açıklandı. Türkiye şimdilik bu listede yer almıyor. İngiltere’de bu ücret aylık 4,99 strlin olarak açıklanırken, ABD’de 6,99 dolar olarak belirlendi. Yani reklamlı Netflix aboneliği, reklamsız abonelikten 3 dolar daha ucuz olacak. Diğer ülkelerin reklam destekli Netflix abonelik ücretlerinin henüz açıklanmadığını belirtelim.

720p HD ÇÖZÜNÜRLÜK
Netflix temel abonelik katmanı, sadece 480p çözünürlükteyken, reklamlı abonelikte kullanıcılar 720p HD çözünürlükten yararlanabilecek.

NETFLİX REKLAMLI ABONELİK NE ZAMAN ÇIKACAK?
3 Kasım 2022 tarihinde reklamlı abonelik, 12 ülkede devreye girecek.

REKLAM SÜRESİ NE KADAR OLACAK?
Reklamlı Netflix aboneliğinde, her bir saate 4-5 dakika kadar reklam eklenecek. Her reklamın ise 15-30 saniye sürmesi bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler