Instagram için bomba özellik yolda!

WhatsApp, Instagram ve Facebook'un çatı şirketi Meta her uygulaması için sürekli yeni özellikler ekliyor.

Instagram için bomba özellik yolda!

WhatsApp'ın ardından Instagram için de bomba özellik yolda. Meta, anlık mesajlaşma platformu WhatsApp'ta yapacağı tasarım değişikliğiyle yeni bir kullanıcı arayüzü sunarken, Instagram ise kullanıcıları sevindirecek bir özelliğe kavuşuyor.

Son olarak anlık mesajlaşma platformu  WhatsApp'ın Android cihazlarda yeni bir sohbet arayüzüne kavuşacağı ortaya çıkmıştı. 

Şimdi ise bir yenilik de Instagram cephesinden geldi. Güncellemeler konusunda ivme yakalayan Instagram, Reels videolar için yeni bir indirme butonu üzerine çalışıyor. Özellikle son birkaç yıl içinde Reels'lere ilgi artarken, kullanıcıların sevdiği içerikleri indirmesi de gelecek bu yenilik sayesinde mümkün olacak.

Instagram için bomba özellik yolda!

INSTAGRAM'A, REELS İNDİRME ÖZELLİĞİ GELİYOR
Instagram ve diğer sosyal medya uygulamalarıne gelecek yenilikleri önceden keşfeden Alessandro Paluzzi, popüler uygulamaya gelecek yeni özelliğin ekran görüntüsünü ortaya çıkardı.

İlerleyen zamanlarda artık Reels indirme butonu yer alacak. Yeni gelecek bu özelliğin piyasaya ne zaman sürüleceği ise bilinmiyor.

Öte yandan yaklaşan bir başka özelliği daha hatırlatmakta fayda var. Kullanıcılar yine önümüzdeki dönemlerde yapılacak bir güncelleme ile biyografilere cevap verme ve doğum gününde fotoğrafa efekt ekleyebilecek yeni bir özelliğe daha sahip olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji