Facebook'taki o uyarı asılsız çıktı

 Dünyanın en büyük sosyal ağı Facebook’un yeni gizlilik kılavuzunu yayımlamasının ardından ortaya çıkan uyarı, milyonlarca kullanıcının kafasını karıştırırken, uyarının geçersiz bir mesaj olduğu belirtildi. Facebook'un geçmişte gizlilik konusunda birçok s

Facebook'taki o uyarı asılsız çıktı

 Dünyanın en büyük sosyal ağı Facebook’un yeni gizlilik kılavuzunu yayımlamasının ardından ortaya çıkan uyarı, milyonlarca kullanıcının kafasını karıştırırken, uyarının geçersiz bir mesaj olduğu belirtildi. Facebook'un geçmişte gizlilik konusunda birçok sıkıntı yaşaması mesajın çok büyük bir karmaşa yaratmasına neden oldu.
 
Birçok uzman tarafından 'sahte' olduğu da ifade edilen mesajda, Facebook’un artık kamuya açık bir şirket olduğu belirtilirken, sitenin yönetimsel belgelerine yönelik değişiklik tekliflerine kullanıcıların öneride bulunabileceğini, ancak oy veremeyecekleri ifade edildi.
 
Facebook, bugüne dek yaşanan en büyük gizlilik karmaşası hakkında sayfasında şu açıklamayı yaptı:
 
“Facebook’un kullanıcıların bilgilerinin veya sitede yaptıkları paylaşımın sahipliği konusunda değişiklik yapacağına yönelik söylentiler var. Bu söylenti doğru değil. Facebook’u kullanan herkes yayımladıkları bilgiyi ve içeriği sahiplenir ve bu şartlarımızda beyan edilmiştir. Kullanıcılar, bilgilerinin ve içeriklerinin nasıl paylaşıldığını kontrol eder. Bu bizim politikamızdır ve her zaman böyle olmuştur.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bilim / Teknoloji