Facebook’a görüntülü arama özelliği geldi

Dünyanın en aktif kullanılan sosyal medya ağı Facebook kendini yenilemeye devam ediyor. Kullamı Facebook’un geçen haftalarda tanıtmış olduğu video arama özelliği Messenger’a bugün itibariyle geldi. Uygulamayı kullanabilmeniz için Facebook Messenger’ın son

Facebook’a görüntülü arama özelliği geldi

Dünyanın en aktif kullanılan sosyal medya ağı Facebook kendini yenilemeye devam ediyor. Kullamı Facebook’un geçen haftalarda tanıtmış olduğu video arama özelliği Messenger’a bugün itibariyle geldi. Uygulamayı kullanabilmeniz için Facebook Messenger’ın son güncellemesini gerçekleştirmeniz gerekiyor. Görüntülü aramayı gerçekleştirmek için o kişinin mesaj sayfasını açtıktan sonra çıkan kamera ikonuna dokunmanız yeterli.

iOS ve Andorid kullanıcılarında kullanabileceği bu uygulamanın Skype’ye büyük rakip olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler