Beşirli Cinayetinde çarpıcı detaylar - Fatih Gedikli nasıl öldürüldü

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi 2’nolu Beşirli Mahallesinde yaşanan cinayet şehri derinden sarsarken olayın ayrıntıları ise tüyleri ürpertti. Dün saat 16:00 sularında yakınları tarafından işletmesinde bir sandalyeye, elleri ayakları

Beşirli Cinayetinde çarpıcı detaylar - Fatih Gedikli nasıl öldürüldü

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi 2’nolu Beşirli Mahallesinde yaşanan cinayet şehri derinden sarsarken olayın ayrıntıları ise tüyleri ürpertti. Dün saat 16:00 sularında yakınları tarafından işletmesinde bir sandalyeye, elleri ayakları ve ağzı bantlanmış bir şekilde bulunan 28 yaşındaki Fatih Gedikli’nin nasıl öldüğü ortaya çıktı.

OTOPSİDEN NE ÇIKTI?

Talihsiz Gedikli, sandalyeye bağlandıktan sonra kafa kısmına demir çubuk ve inşaatta kullanılan “MALA” olarak adlandırılan sıva malzemesi ile defalarca vuruldu. Sonrasında ise Gedikli olay yerinde ölüme terk edildi. Bir süre sonrada şahsın hayatını kaybettiği öğrenildi. Gedikli’ye yapılan ön otopside de “Beyin Kanamasından” öldüğü tespiti yapıldı.

2 KİŞİ ÖLDÜRDÜ

Gedikli’nin öldürüldüğü dükkânın kapısını gören güvenlik kamera görüntülerinden yola çıkarak çevrede bulunan diğer kameralarda inceleme yapan polis ekipleri olayı gerçekleştiren kişilerin kimliklerini tespit etti. Cinayet Büro dedektiflerinin yapmış olduğu çalışmada Gedikli’nin zanlılarının 2 kişi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

Diğer Haberleri okumak için Fotoğraflara tıklayın 

2-112.jpg

1-338.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler