Anahtar Deliği - Emlak vergisi yüzde 100 zamlandı!. 26.05.2015

Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkanı Turgay Şahin’le karşılaştık, telaşlı idi.

Anahtar Deliği - Emlak vergisi yüzde 100 zamlandı!. 26.05.2015

EMLAK VERGİSİ YÜZDE 100 ZAMLANDI!

Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkanı Turgay Şahin’le karşılaştık, telaşlı idi.

Belediye’nin emlak vergisi oranlarının yüzde yüz artırıldığını bununla ilgili çalışma yapmak üzere Trabzon B.B.’ye gittiğini söyledi.

Haber doğru, Büyükşehir Belediyeleri’nde emlak vergileri yüzde yüz zamlandı.

Zam uygulaması bu yıldan geçerli.

Köyler ise yasa gereği 5 yıl sonra emlak vergisi ödeme ve zam kapsamına alınacak.

Vatandaşa Allah kolaylık versin.

Büyükşehir’de oturmanın amma da bedeli varmış.

Büyükşehirli olmanın kerameti de yüzde yüzerlik zamlar olsa gerek.

EMEKLİLERE SURİYELİKAZIĞI

Suriyeliler Trabzon sokaklarını kesmiş almışlar adeta, yarın öbür gün cadde ve sokaklarda zorbalık yapmaya kalktıklarında kimse şaşırmasın.

Hükümet ölümle yüz yüze olan Suriyelileri Türkiye’ye kabul etmekle iyi etti, görünen o ki faturanın bu kadar ağır olacağını kimse tahmin etmedi.

Suriyeliler Türkiye’nin dört bir yanına dağıldı, bazı bölgelerde çete gibi örgütlendiler.

Güney sınırında kendilerine kurulan kampları beğenmiyorlar.

Zaten bu kadar Suriyeliye kamp da yetişmezdi.

Hükümet Suriyelilerin geçim yolunu Türkiye’deki emeklilerden ayda 15 ila 25 lira arasında yaptığı kesintilerle buldu.

Bu iş geçim darlığı çeken emeklilerin maaşlarına kadar indiğine göre Suriyeli kazığı yemeyen Türk vatandaşı kalmamış demektir.

RENKLİ SİYASETÇİDEN TÜYOLAR

Trabzon’da bağımsız il genel meclis üyesi seçilen ilk ve tek isim Düzköy il genel meclis üyesi Bahattin Köroğlu bilinir.

Köroğlu ayrıca ANAP’tan ve AK Parti’den de üst üste il genel meclis üyesi seçilerek görev yapmış, AK Parti’nin kuruluşunda bu partiye geçmekle kalmamış, bu partinin il genel meclis grubunun oluşması için büyük çaba harcamıştır. Çeşitli siyasi partilerde görev yapmasına, bağımsız kalmasına rağmen siyaseti objektif yorumlayan Köroğlu’na göre genel seçimin bu aşamasında Trabzon’da AK Parti’nin yükselişe geçtiğini işaret ediyor. Seçim başladıktan sonra CHP ve MHP’nin atak yaptığını, yarış kızıştıkça AK Parti’nin öne geçtiğini ifade ediyor. Ve Trabzon’un yeniden 4-1-1’e göre ayarlandığını belirtiyor.

AZİZ YILDIRIM GEMİLERİ YAKIYOR

Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a meydan okuyor. Saraçoğlu Stadyumu’nun hemen yanında bulunan Kenan Evren ilköğretim okulunun arazisini kendi belirlediği fiyata Fener’e vermeyen hükümete çatan Yıldırım, 2.5 katrilyonluk araziyi 300 bine yani bedavaya almak istiyor.

İşlemin hükümet tarafından 31 Mayıs’a kadar Aziz Yıldırım’ın istediği doğrultuda sonuçlanmaması halinde basın toplantısı yaparak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Fenerbahçe taraftarlarına şikayet edecek, taraftarına AK Parti’ye oy vermeyin çağrısı yapacak.

Anlayacağınız yukarıda müthiş bir kavga var.

Bu kavgadan Trabzonspor karlı çıkabilir, 2010-2011 sezonu kupasına kavuşabilir.

İSTANBUL’DAKİ CENAZE

Efsane Başkan Şamil Ekinci muhterem eşi Dilek Hanım’ı kaybetti. Merhumeye Allah’tan rahmet Ekinci ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

İstanbul Üsküdar’da kılınan cenaze namazına camiadan katalım beklenen gibi olmadı. Efsane Başkan Ekinci ve merhume Dilek Hanım’ın Trabzonspor’a ve Trabzon’a büyük katkıları vardır. Efsane başkanlığı anasının ak sütü gibi hak ederek almıştır.

Trabzonspor tarihine baktığınızda Şamil Ekinci’nin başkanlığı, Salih Erdem’den sonraya denk gelir.

Salih Erdem Trabzonspor’u 2. ligden 1. lige çıkaran ve 1. ligde ilk başkanlık yapan isim olarak tarihe geçmiştir.

Ve Trabzonspor’a ilgisini bir an olsun eksik etmemiştir Erdem Başkan, kulübe ve camiaya karşı erdemliliğini her zaman göstermiş, her türlü temsilde hazır bulunmuştur.

Pazar günü de Üsküdar’da idi Ekinci ailesinin acısını paylaştı, merhum Dilek Ekinci ebediyete uğurlanırken, efsane başkanı teselli etti.

Efsane başkanı acılı gününde yalnız bırakmayan eski Başkan Nuri Albayrak ile mevcut Başkan İbrahim Haciosmanoğlu’da cenazeye katılarak vefa gösterdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler