Anahtar Deliği- Garanti Balta plase Aydın.14.4.2015

MHP Trabzon ikinci sıra milletvekili adayı Yavuz Aydın Beşikdüzülü.

Anahtar Deliği- Garanti Balta plase Aydın.14.4.2015

Garanti Balta plase Aydın

MHP Trabzon ikinci sıra milletvekili adayı Yavuz Aydın Beşikdüzülü.

Ankara’da faaliyet gösteren Umut Hastaneleri’nin önemli ortağı. Ankara’daki hastanelerini Trabzon’da çoğumuz bilmiyoruz, ancak Beşikdüzü ve civarında yaşayan hemşerilerimiz yıllardan beri sağlık sorunları için Ankara’ya gitmişler Yavuz Aydın’ın kapısını çalmışlar çok da memnun kalmışlar. Aydın’ın hemşerileri parti ayrımı gözetmeksizin bizim adayımız belli kime oy vereceğimizin kararını da verdik derken, sağlam referansla konuşuyorlar. Öte yandan batı bölgesinden AK Parti adayı Muhammet Balta ile Yavuz Aydın’ın milletvekili seçilmesini isteyenler, Balta zaten garanti, oylarımızı Aydın’da birleştireceğiz diyorlarmış.

SOYLU’YA HÜCÜM!

Bordo mavi forma ile önceki gün 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu’nda tanıtım toplantısında kürsüye çıkan ve dikkatleri üzerinde toplayan AK Parti 1. sıra milletvekili adayı Süleyman Soylu, dün de Hayrat’tan seçim çalışmalarına start verdi.

Trabzon’da öğrenim gördüğü dönem bir yıl milli görüşün yan kuruluşu olan yavuz selim vakfı’na devam eden ve burada milli görüşçü kesim ile tanışan Soylu eğitim için gittiği İstanbul’da kısa zamanda sıyrılıp, genç yaşta Gaziosmanpaşa İlçesi DYP ilçe başkanlığı görevine getirilmiş; ardından da İstanbul İl Başkanı olmuştu. Bilindiği gibi Soylu, AK Parti’ye geçerken DP’nın son genel başkanı idi.

Sessiz görünen ancak konuştukça coşan bir siyasetçi var Trabzon muhalefetinin karşısında. CHP birinci sıra milletvekili adayı Haluk Pekşen’in, Soylu Fenerbahçeli damgası kendisine ne derece sarsacağını göreceğiz.

YILDIRIMHAN ANKARA’YA

Vakıflar Bölge Müdürlüğü görevinden istifa ederek, AK Parti’den milletvekili aday adayı olan Mazhar Yıldırımhan bu kez ikinci denemesini yaptı, yine olmadı.

2011 genel seçiminde aday gösterilmemesi üzerine hemen gerisin geri bürokrasideki görevine dönmüştü, bu kez durum biraz daha farklı olacağa benziyor. Süleyman Soylu’nun Trabzon’da geçen kısa öğrencilik gençliği yıllarında üstadı konumunda olan Mazhar Yıldırımhan şimdi ise onun desteğine muhtaç. Zaten Yıldırımhan’ın bürokrasiye dönmek için acele etmemesini istemeyen de Soylu. Bir bildiği olmalı. Seçim döneminde Yıldırımhan’ın deneyiminden istifade eder, seçimden sonra da kurulacak hükümette alacağı bakanlıkta en iyi şekilde değerlendirir. Yıldırımhan gibi dava adamından kim vazgeçer ki?

MİLLİ GÖRÜŞ KESİMİNDE KABUL GÖRÜYOR

Milli görüş çizgisinden gelen ve bu çizgisinden hiç sapmadan sosyal ve iş yaşamına devam eden bir isim AK Parti’ye kerhen destek veriyor.

Bütün seçimlerde AK Parti’ye oy vermiş dönem dönem teşkilat kurullarında görev yapan bu zat, milli görüşün seceresini hiç sekmeden anlatıyor. Trabzon 3. sıra milletvekili adayı Ayşe Sula Köseoğlu’nun milli görüşü temsil ediyor veya etmiyor tartışmasına da katılan katıksız milli görüşçü, Ayşe Hanım milli görüşçü olmuş değildir. Ancak yaşam tarzı ve anlayış olarak milli görüşçü kesim ile çatışması da olmamıştır. Ayşe Sula Köseoğlu milli görüşçü olmamasına rağmen, milli görüşçü kesimde kabul gören, parti teşkilatında önemli hizmetlerde bulunan bir milletvekili adayımızdır.

AZİZ YILDIRIM’IN YOLUNDA!

Tüm hedeflerinde teslim olan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Trabzonspor’u kurtarıcı arıyor.

En çok da Hacıosmanoğlu ile yönetimde fikir birliği içinde olan birkaç isim kurtarıcı gelse de bizi de bu dertten kurtarsa diye yalvarıyor içten içten ama, tepkilerini açığa vermekten korkuyorlar, çünkü üzerlerinde direnmeye devam diye büyük baskı var. Haciosmanoğlu Başkan olduktan sonra kulübü usulsüz hatırı sayılır ölçüde üye yaptı kendi yakın çevresini ve Trabzonla ilgili olmayan çok insan bu arada üye yazılıp kaynayıp gitmiş. O sıralar kontrol mekanizması olan divan ile tüzük kurulu kış uykusuna yattılar birbirlerini uyuttular. Haciosmanoğlu Trabzonspor’da genel kurulu 2015’in sonuna ertelemek ve kendisi yaptığı naylon üyelere oy kullandırıp, Trabzonspor’da hiç sevmediği Aziz Yıldırım gibi sürekli kalıcı olmak istiyor. Trabzonspor’un emin ellerde olmasını isteyen muhalefet ise ellerini açıp kurtar bu kulübü Hacıosmanoğlu’ndan demekten başka bir şey yapmıyor!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler