Anahtar Deliği 14.03.2021

Anahtar Deliği 14.03.2021

Anahtar Deliği 14.03.2021

Berat Albayrak geri dönebilir

Geçtiğimiz günlerde bu köşede Trabzonlu eski bakan Berat Albayrak’ın yeniden kabineye dönebileceğinin konuşulduğunu yazmıştık.

Dün yine Ankara kulisleri bu konuda hareketliydi. Bir çok gazete ve internet sitesi Albayrak’ın AK Parti’de etkin bir göreve geleceğini yazmaya başladı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabinede ve partide köklü bir değişime gideceği konuşuluyor. 

Berat Albayrak’ın da bu değişimle birlikte parti yönetimine gireceği öne sürülüyor.

Bu konuda yine gelecek günlerde iddiaların artması muhtemel gibi gözüküyor.

Anahtar Deliği 14.03.2021
 

Zorluoğlu’na hayvan barınağı çağrısı

Trabzon’da hayvan barınağı merkeze oldukça uzak, Esiroğlu’nda…

Bu durum hayvanseverler tarafından tepkiyle karşılanmaya devam ediyor. 

Son olarak dün bir hayvan sever dönemin belediye başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na hayvan barınağı için neden burasının seçildiğini şu şekilde sordu;

Bir dağın tepesinde, %80 inin yolu bile olmayan, uçurumların kenarından geçerek ulaşılan bir yere  o HAYVAN BARINAĞINI yapma fikrine neden, hangi amaçla, hangi vicdanla EVET dediniz?

1. Barınağı o yolu izi olmayan dağın başına yapma gerekçeniz nedir? 2. Çalışanlar bile karda kışta oraya gidemez, gitse de çok tehlikeli. 3. Ya arsa birinin idi birini zengin ettiniz, ya hibe idi diyeceksiniz, hibe de olsa o dağ başı kabul edilir mi?

Ardından şimdiki Büyükşehir Belediye Başkanı’na seslenen Aslı isimli hayvansever  “sizden bir kardeşiniz bir evladımız bir hemşeriniz ve bir hayvansever olarak rica ediyorum bu yanlışı düzeltin. Zerre vicdanınız Allah korkunuz varsa o barınağı lütfen ulaşılır bir yere taşıyın. sizin vicdanınıza güvenmek istiyoruz Allah rızası için o hayvanları ve orda çalışanları ve hayvanseverler o dağın basından adam gibi merkeze yakın isteyenin ailece ziyaret edeceği bir yere taşıyın.” İfadelerini kullandı.

Bizden de sesini duyurmamızı istedi, biz görevimizi yaptık, sıra yetkililerde…

AK Parti’de dikkat çeken zirve

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı’nda dün değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu ve yardımcıları, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun yer aldığı toplantıda durum değerlendirmesi ve istişare yapıldı.

Toplantıda AK Parti Trabzon İl Yönetiminin nasıl bir yol izleyeceği masaya yatırıldı. Ayrıca Trabzon’a yapılacak projelerde konuşuldu.

Anahtar Deliği 14.03.2021


Salih Cora millet bahçesinde

Trabzon’da Avni Aker Stadı’nın olduğu bölgede yapılan millet bahçesinde sona gelindi.

Büyük oranda yapımı tamamlanan millet bahçesine dün AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora ziyarette bulundu. 

Cora çalışmalardaki son durum hakkında bilgi aldı.

Cora ayrıca “Hemşerilerimizin keyifle vakit geçirecekleri gençlerimizin sporunu yapabileceği muazzam bir yer oldu. Yakında açılacaktır.” İfadelerini kullandı.

Anahtar Deliği 14.03.2021

MHP’den Çebi’ye ziyaret
AK Parti Ortahisar İlçe başkanı Selahaddin Çebi göreve seçildikten sonra bir çok ziyaret gerçekleştirirken hayırlı olsun ziayretlerini de kabul ediyor.

Çebi’nin son ziyaretçisi MHP Trabzon İl Yönetimi oldu.

MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım beraberindeki ekibiyle Çebi’yi ziyaret etti.

Tarım, Çebi’yle sohbet gerçekleştirirken başarı dileklerini iletti.

Anahtar Deliği 14.03.2021

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler